Ugrás a tartalomhoz
Refine results
35 hits

Védelmek és automatikák

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamos Energetika Tanszék, Póka Gyula, Varju György, Petri Kornél, Zerényi József

VER nagyfeszültségű hálózatán, az erőművekben, az ipari és kommunális hálózaton fellépő meghibásodások hárítására szolgáló védelmek elvei, beállításai, különböző generációi, EMC követelményei, a rendszerirányítással kommunikálni képes intelligens védelmekkel bezárólag, VER megbízható működését fenntartó üzemviteli és üzemzavar elhárító automatikák feladatai és kialakítása

Áramlástani gépek

Szent István Egyetem, Dr. Török Sándor

Áramlástani gépnek nevezhetünk minden olyan gépet, ahol az energiatranszformáció során, a folyadékokban, gázokban és gőzökben végbemenő energiaátalakulások alapvető szerepet játszanak.

Áramlástechnikai gépek

EDUTUS Főiskola, Dr. Szlivka Ferenc

A tantárgy sikeres teljesítése során a hallgatók a termelésben használt áramlástechnikai gépek és berendezések működési levét, a bennük végbemenő folyamatokat, szabályzásukhoz szükséges ismereteket sajátítják el. Képessé válnak a konkrét területen alkalmazott különböző gyártók eszközeinek önállóan történő, ill. rövid, gyártó-specifikus tanfolyam keretében való megismerésére.

Átállítási folyamat fejlesztése egy magyarországi villanymotorgyár présüzemében - jelenállapot

BCE Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék, Hexolut Kft.

A videó az azonos című esettanulmányban megjelent átállítási folyamat vizuális megjelenítése. A videó a jelenállapotot mutatja.

Átállítási folyamat fejlesztése egy magyarországi villanymotorgyár présüzemében - jövőállapot

BCE Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék, Hexolut Kft.

A videó az azonos című esettanulmányban megjelent átállítási folyamat vizuális megjelenítése. A videó a jövőállapotot mutatja.

 1   2   3   4 
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
TÁMOP 4.2.5.B Tudományos és felsőoktatási tartalmak központi elektronikus közzétételének biztosítása