Ugrás a tartalomhoz

Gyors és molekuláris biológiai módszerek alkalmazása élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálatára - Gyakorlati kézikönyv

Dr. Belák Ágnes, Dr. Kiskó Gabriella, Dr. Kovács Mónika, Dr. Maráz Anna, Mohácsiné dr. Farkas Csilla, Dr. Pomázi Andrea (2011)

Nemzeti Tankönyvkiadó

Az élelmiszerek hagyományos mikrobiológiai vizsgálatát kiváltó, annál jelentősen gyorsabb, de azonos pontosságú eljárásokat mutatja be a tankönyv.

Table of Contents

Downloads
DC Metadata
Title:
Gyors és molekuláris biológiai módszerek alkalmazása élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálatára - Gyakorlati kézikönyv
Authors:
Dr. Belák Ágnes, Dr. Kiskó Gabriella, Dr. Kovács Mónika, Dr. Maráz Anna, Mohácsiné dr. Farkas Csilla, Dr. Pomázi Andrea
Publisher:
Nemzeti Tankönyvkiadó
Date
2011.09.30.
Language
Hungarian
Subjects
mikrobiológiai vizsgálat, gyors módszer, molekuláris módszer
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
TÁMOP 4.2.5.B Tudományos és felsőoktatási tartalmak központi elektronikus közzétételének biztosítása