Ugrás a tartalomhoz
Login
Information
Contact
Magyar
A-
A
A+
Front page
News
Browsing
Main page
> TAMOP 4.2.5 Book Database >
Books
>
Sciences
>
Chemistry
Érzékszervi minősítés
dr. Kókai Zoltán, dr. Sipos László (2011)
Nemzeti Tankönyvkiadó
Tweet
Beágyazás
Az élelmiszerek objektív és szubjektív érzékszervi vizsgálati módszereit és az ehhez kapcsolódó statisztikai és élettani hátteret mutatják be a szerzők.
Table of Contents
Érzékszervi minősítés
Érzékszervi minősítés
Címoldal
1. Érzékszervi minőség szerepe a minőségirányításban
2. Elektronikus és humán érzékszervek kapcsolata
3. Humán érzékszervek működésének vizsgálata
4. Érzékszervi minőség nyomonkövetése
5. Érzékszervi vizsgálatok informatikai támogatása
6. Érzékszervi bírálócsoport kialakításának alapelvei
7. Háromszög-próba értékelési eljárásai (ISO 4120:2004)
8. Bírálócsoportok megfelelőségének időbeni változását követő vizsgálati módszerek
9. Páros összehasonlítás és értékelési módszerei (ISO 8587:2006)
10. Márka hatása az érzékszervi észlelésre
11. Érzékszervek mint műszerek
12. Fogyasztói érzékszervi tesztek
13. Érzékszervi kísérletek tervezésének sajátosságai
14. Preferencia térképezés gyakorlati alkalmazása
Downloads
DC Metadata
Title:
Érzékszervi minősítés
Authors:
dr. Kókai Zoltán, dr. Sipos László
Publisher:
Nemzeti Tankönyvkiadó
Date
2011.09.30.
Language
Hungarian
Subjects
érzékszervi vizsgálat, élelmiszer, minősítés