Ugrás a tartalomhoz

Automatizált mikrobiológiai eljárások az élelmiszerek minőségének és biztonságának vizsgálatában

Belák Ágnes, Kiskó Gabriella, Kovács Mónika, Maráz Anna, Mohácsiné Farkas Csilla, Pomázi Andrea (2011)

Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar

DC Metadata
Title:
Automatizált mikrobiológiai eljárások az élelmiszerek minőségének és biztonságának vizsgálatában
Authors:
Belák Ágnes, Kiskó Gabriella, Kovács Mónika, Maráz Anna, Mohácsiné Farkas Csilla, Pomázi Andrea
Publisher:
Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar
Date
2011.09.30.
Language
Hungarian
Subjects
mikrobiológia, automatizált módszer, élelmiszer
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
TÁMOP 4.2.5.B Tudományos és felsőoktatási tartalmak központi elektronikus közzétételének biztosítása