Ugrás a tartalomhoz
Találatok pontosítása
6 találat

A domináns elméleti és kutatási paradigmák

A Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar (PTE IGYK), Horváth Béla

A tananyag témája Tömegkommunikáció és médiaismeret ezen belül: A domináns elméleti és kutatási paradigmák, médiamodellek A tananyag az INFORMÁCIÓ TUDÁS ÉRVÉNYESÜLÉS - Informatikai és digitális kommunikációs kompetenciafejlesztés a komplex innováció szolgálatában (TÁMOP-4.1.2.A/1-11/1-2011-0091) projekt keretében készült.A tananyagot lektorálta: Jenei Ágnes.

A képtől a multimédiáig: médiaarcheológia

A Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar (PTE IGYK), Doboviczki Attila Tamás

A tananyag témája IT technológiák a társadalmi kommunikációban ezen belül: A képtől a multumédiáig: médiaarcheológia A tananyag az INFORMÁCIÓ TUDÁS ÉRVÉNYESÜLÉS - Informatikai és digitális kommunikációs kompetenciafejlesztés a komplex innováció szolgálatában (TÁMOP-4.1.2.A/1-11/1-2011-0091) projekt keretében készült.A tananyagot lektorálta: Szakadát István.

A média funkciói

A Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar (PTE IGYK), Horváth Béla

A tananyag témája Tömegkommunikáció és médiaismeret ezen belül: A média funkciója A tananyag az INFORMÁCIÓ TUDÁS ÉRVÉNYESÜLÉS - Informatikai és digitális kommunikációs kompetenciafejlesztés a komplex innováció szolgálatában (TÁMOP-4.1.2.A/1-11/1-2011-0091) projekt keretében készült.A tananyagot lektorálta: Jenei Ágnes.

A média kulturális tanulmányozása

A Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar (PTE IGYK), Korpics Márta

A tananyag témája Tömegkommunikáció és médiaismeret ezen belül: A média kulturális tanulmányozása A tananyag az INFORMÁCIÓ TUDÁS ÉRVÉNYESÜLÉS - Informatikai és digitális kommunikációs kompetenciafejlesztés a komplex innováció szolgálatában (TÁMOP-4.1.2.A/1-11/1-2011-0091) projekt keretében készült.A tananyagot lektorálta: Jenei Ágnes.

A médiumok gyorsulása

A Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar (PTE IGYK), Doboviczki Attila Tamás

A tananyag témája IT technológiák a társadalmi kommunikációban ezen belül: A médiumok gyorsulása A tananyag az INFORMÁCIÓ TUDÁS ÉRVÉNYESÜLÉS - Informatikai és digitális kommunikációs kompetenciafejlesztés a komplex innováció szolgálatában (TÁMOP-4.1.2.A/1-11/1-2011-0091) projekt keretében készült.A tananyagot lektorálta: Szakadát István.

A szervezeti magatartás alapjai

Gondolat Kiadó, Bakacsi Gyula

Az ezredforduló vezetői gyakorlata arra a felismerésre vezetett, hogy az emberi erőforrás a szervezeti siker egyik kritikus meghatározó tényezőjévé vált. A könyv ennek az erőforrásnak a „technológiáját” viszi közelebb az olvasóhoz. Célja kettős: egyfelől leírni az egyének, csoportok, szervezetek magatartásának, viselkedésének jellegzetességeit, törvényszerűségeit, másfelől számba venni azokat a lehetséges eszközöket, amelyekkel a vezetők mindezt befolyásolhatják a jobb szervezeti teljesítmény érdekében.

Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
TÁMOP 4.2.5.B Tudományos és felsőoktatási tartalmak központi elektronikus közzétételének biztosítása