Ugrás a tartalomhoz
Találatok pontosítása
19 találat

Növényi nyersanyagok feldolgozástechnológiai műveletei

Mezőgazda Kiadó, dr. Barta József, dr. Biacs Péter, dr. Deák Tibor, dr. Hidegkuti Gyula, dr. Körmendy Imre, Monspartné dr. Sényi Judit, dr. Rák István, Stégerné dr. Máté Mónika, dr. Vatai Gyula, dr. Vukov Konstantin

Növényi nyersanyagok hőközléses tartósító technológiái

Mezőgazda Kiadó, dr. Barta József, Berki Ferenc, Gion Béla, dr. Deák Tibor, dr. Farkas József, Hergár Emil, dr. Hidegkuti Gyula, Horváth Dénesné dr., dr. Körmendy Imre, Ott József, dr. Pátkai Györgyi, Stégerné dr. Máté Mónika, dr. Török Szilveszter, dr. Vukov Konstantin

Élelmiszer-higiénia

Agroinform Kiadó, Biró Géza

Az élelmiszer-higiéniával foglalkozó, agráregyetemeken és főiskolákon javasolt tankönyv.

Élelmiszer-kémia

Mezőgazda Kiadó, Csapó János – Csapóné Kiss Zsuzsanna

Élelmiszer-mikrobiológia

Mezőgazda Kiadó, Deák Tibor, Kiskó Gabriella, Maráz Anna, Mohácsiné Farkas Csilla

Élelmiszeranalitika gyors és automatizált módszerei

Nemzeti Tankönyvkiadó, Balázs Gábor, Bugyi Zsuzsanna, Gergely Szilveszter, Hegyi Adrienn, Hevér Alina, Salgó András, Tömösközi Sándor

Az élelmiszerek és alapanyagaik kémiai analízisének legfontosabb módszerei. A műszeres eljárások mellett röviden kitér az érzékszervi vizsgálatokra is a mű.

Élelmiszerbiztonsági kockázatbecslés

Nemzeti Tankönyvkiadó, Mohácsiné dr. Farkas Csilla, Dr. Farkas József, Dr. Fodor Péter, Mészáros László

Az élelmiszer ellátási láncban előforduló mikrobiológiai, kémiai és fizikai kockázatok áttekintése és súlyosságuk, valamint gyakoriságuk becslése a szakirodalomból ismert módszerek alapján.

Élelmiszerbiztonsági kockázatkezelés és -kommunikáció

Budapesti Corvinus Egyetem, Kasza Gyula

Az élelmiszer előállításban és kereskedelemben előforduló kockázatok hatékony és a mindenkori jogi környezetnek megfelelő kezelése és kommunikációja.

Élelmiszerkémia

Kaposvári Egyetem, Csapó János, Vargáné Visi Éva

Oktatási segédlet a Takarmányozási és takarmánybiztonsági mérnöki, valamint az Állattenyésztő mérnöki (MSc) mesterszak hallgatói számára

 1   2 
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
TÁMOP 4.2.5.B Tudományos és felsőoktatási tartalmak központi elektronikus közzétételének biztosítása