Ugrás a tartalomhoz

EFOTT! LÉGY OTT!

2014. július 15. - Tankönyvtár

A Digitális Tankönyvtár újdonságaival az idei EFOTT-látogatók is megismerkedhetnek július 15-20. között Miskolctapolcán. Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. több projektjével is kitelepül a nyári fesztiválra. A Tankönyvtár és a többi program, a Civil Téren várja az érdeklődőket.

Az idei EFOTT-on minden fesztiválozónak alkalma lesz a helyszínen felállított számítógépeken kipróbálni a Digitális Tankönyvtárat, megismerni felépítését, böngészni gazdag kínálatban, illetve kérdéseikre is választ kaphatnak munkatársainktól. Az online barangolás ajándékot is hozhat a látogatóknak, amihez nem kell mást tenni, mint a helyszínen kitölteni egy online kérdőívet, amely ide kattintva érhető el.

Látogassatok el az EFOTT-ra, és keressétek standunkat a Civil Téren!

További hírek
2015. március 24.

Az angol nyelvű előadások a tudományos folyóiratokban való megjelenéshez nyújtanak hasznos gyakorlati ismereteket a szerzőknek és a leendő szerzőknek.

2014. szeptember 4.

Az Educatio Nonprofit Kft a TÁMOP-4.2.5.B-11/1-2011-0001 (Tudományos és felsőoktatási tartalmak központi elektronikus közzétételének biztosítása) projekt keretében képzést indít „Adatbázisok használata a felsőoktatásban” címmel. A képzés lebonyolítója a CC CONSULTATIO Tanácsadó és Kommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság.

2014. január 10.

Szeretettel várunk mindenkit a 14. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, ahol a Digitális Tankönyvtár saját standdal és szekciótermi előadásokkal mutatkozik be.

Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
TÁMOP 4.2.5.B Tudományos és felsőoktatási tartalmak központi elektronikus közzétételének biztosítása