Ugrás a tartalomhoz

Tankönyvtár a 14. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon

2014. január 10. - Tankönyvtár

Tankönyvtár a 14. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon

Szeretettel várunk mindenkit a 14. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, ahol a Digitális Tankönyvtár saját standdal és szekciótermi előadásokkal mutatkozik be.

A felvételi előtt álló diákok, szüleik, és a tanárok, oktatási szakemberek személyesen, első kézből kaphatnak választ a felsőoktatással és a továbbtanulással kapcsolatos összes kérdésükre január 16-18. között az EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon.

A 30 000 látogatót vonzó kiállítást a felsőoktatási felvételi jelentkezés benyújtási határideje előtti hetekben rendezi évente az Educatio Nonprofit Kft. Az idén 14. alkalommal létrejövő, három naposra bővített eseményen a felsőoktatási szegmens teljes palettája áttekinthető: szinte valamennyi hazai felsőoktatási intézmény, nyelviskolák, szakképző intézmények, taneszközgyártók, a legújabb oktatási fejlesztéseket és módszereket bemutató cégek, valamint számos külföldi egyetem és főiskola képviselteti magát.

A Digitális Tankönyvtár standján kollégáink segítségével megismerhetik a folyamatosan bővülő tartalommal rendelkező Digitális Tankönyvtár felépítését, tartalmait, és egy kvízjáték segítségével mindenki kipróbálhatja, hogyan lehet keresgélni a többezer tankönyv, szakanyag, folyóirat, lexikon anyagai között.

Az ember nem is gondolná, hogy a rengeteg tudományos tartalom között akár olyan érdekes kérdésekre is választ talál, mint hogy hogyan menekül meg Sherlock Holmes Moriarty professzor elől, vagy hogy Tarzan valóban kitűnő úszó volt-e. Nálunk ez is kiderül!

A szekcióteremben a a Digitális Tankönyvtár hasznáról és használhatóságáról , a TÁMOP-4.2.5.B-11/1-2011-0001 kiemelt projekt legújabb fejlesztéseiről hallgathatnak előadást az alábbi időpontokban:

A szekciótermi előadások:

január 16. csütörtök, 10.30
Rábai Cecília: Egyetemi tananyagok, szakkönyvek ingyen! Tudj meg mindent a Digitális Tankönyvtárról!

január 17. péntek, 14.00
Rábai Cecília: Egyetemi tananyagok, szakkönyvek ingyen! Tudj meg mindent a Digitális Tankönyvtárról!

január 18. szombat, 10.30
Mikulás Gábor: Karriertámogatás és minőségi döntések

Az EDUCATIO kiállítás január 16-17-18-án naponta 10-17 óráig várja az érdeklődőket a Papp László Budapest Sportarénában (Budapest, Stefánia út 2.). A belépés minden látogató számára ingyenes!
A programokról, a kiállítókról és az eseménnyel kapcsolatos egyéb tudnivalókról a www.kiallitas.educatio.hu oldalon lehet tájékozódni.

Találkozzunk a kiállításon!

További hírek
2018. január 17.

Szeretettel várunk mindenkit a 18. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, az Oktatási Hivatal standjánál.

2015. január 9.

Tudományos és felsőoktatási tartalmak központi elektronikus közzétételének biztosítása (TÁMOP-4.2.5.B-11/1-2011-0001)

2017. szeptember 21.

2017. szeptember 30-án, szombaton a Digitális Tankönyvtár szolgáltatásaiban kimaradások várhatók.

Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
TÁMOP 4.2.5.B Tudományos és felsőoktatási tartalmak központi elektronikus közzétételének biztosítása