Ugrás a tartalomhoz

A szőlőtermesztés és a borkészítés kultúrája

Csoma Zsigmond (2012)

Eszterházy Károly Főiskola

A tananyag célja, hogy a hallgató megismerkedjen a nagyhírűmagyarországi szőlő- és borkészítés termelő kultúrájával, az apáról-fiúra öröklődő, gyarapodószaktudással, a termesztés-és feldolgozás-borkészítés technológiájának történetével, ennekmegfelelően a történeti eszközkultúrával, a helyi és regionális újításokkal (innovációkkal) és aborászati szaktudás fejlődésével.

Tartalomjegyzék

Letölthető anyagok
A szőlőtermesztés és a borkészítés kultúrája
DC metaadatok
Cím:
A szőlőtermesztés és a borkészítés kultúrája
Szerzők:
Csoma Zsigmond
Kiadó:
Eszterházy Károly Főiskola
Dátum
2012.08.31.
Források:
eredeti információforrás
Nyelv
Magyar
Tárgyszavak
szőlőtermesztési technológia, támrendszer, szőlőmetszés, talajművelés, szüret
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
TÁMOP 4.2.5.B Tudományos és felsőoktatási tartalmak központi elektronikus közzétételének biztosítása