Ugrás a tartalomhoz

Az egészségügyi képzések jogi szabályozása

Dr. Ágoston István, Dr. Betlehem József, Dr. Deutsch Krisztina, Gáspár Gyula, Kellős Éva, Dr. Oláh András, Pék Emese (2015)

BME Tanárképző Központ

"Az egészségügyi képzések jogi szabályozása" című hiánypótló tananyag írásának célja, hogy összegzést adjon a hazai egészségügyi képzések múltjáról és jelenéről a megváltozott jogi keretek között, továbbá a témában egy nemzetközi kitekintést is nyújtson. A tananyag tematikusan áttekinti az egészségügyi képzések történetét, annak szintjeit és intézményeit. Összefoglalja a hazai szakképzési és továbbképzési rendszer változásait, valamint az aktuális jogszabályi környezetbe ágyazva annak jelenlegi helyzetét, de betekintést enged az egészségügyi képzések nemzetközi szabályozásába is. A tananyagot eredményesen használhatják egészségügyi szaktanárok, egészségügyi szakoktatók, egészségügyi gyakorlatvezetők, valamint az egészségügyi szakképzés, felsőoktatás és felnőttképzés ágazati és intézményi szintű irányításában részt vevő szakemberek.

Tartalomjegyzék

Letölthető anyagok
DC metaadatok
Cím:
Az egészségügyi képzések jogi szabályozása
Szerzők:
Dr. Ágoston István, Dr. Betlehem József, Dr. Deutsch Krisztina, Gáspár Gyula, Kellős Éva, Dr. Oláh András, Pék Emese
Kiadó:
BME Tanárképző Központ
Dátum
2015.09.10.
Források:
eredeti
Nyelv
Magyar
Tárgyszavak
képzési jegyzék, alapképzés, mesterképzés, doktori képzés, felsőoktatási szakképzés, képesítési keretrendszer, szakképzés, felnőttképzés, továbbképzés, hatósági képesítés
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
Elektronikus tartalomfejlesztés és szolgáltatás a kutatásban és felsőoktatásban
TÁMOP 4.2.5.B Tudományos és felsőoktatási tartalmak központi elektronikus közzétételének biztosítása