Ugrás a tartalomhoz
Belépés
Információ
Kapcsolat
English
A-
A
A+
Kezdőoldal
Hírek
Böngészés
Főoldal
> TAMOP 4.2.5 Pályázat könyvei >
Könyvek
>
Természettudományok
>
Kémia
Érzékszervi minősítés
dr. Kókai Zoltán, dr. Sipos László (2011)
Nemzeti Tankönyvkiadó
Tweet
Beágyazás
tartalomjegyzék
adatlap
Érzékszervi minősítés
Érzékszervi minősítés
Címoldal
1. Érzékszervi minőség szerepe a minőségirányításban
2. Elektronikus és humán érzékszervek kapcsolata
3. Humán érzékszervek működésének vizsgálata
4. Érzékszervi minőség nyomonkövetése
5. Érzékszervi vizsgálatok informatikai támogatása
6. Érzékszervi bírálócsoport kialakításának alapelvei
7. Háromszög-próba értékelési eljárásai (ISO 4120:2004)
8. Bírálócsoportok megfelelőségének időbeni változását követő vizsgálati módszerek
9. Páros összehasonlítás és értékelési módszerei (ISO 8587:2006)
10. Márka hatása az érzékszervi észlelésre
11. Érzékszervek mint műszerek
12. Fogyasztói érzékszervi tesztek
13. Érzékszervi kísérletek tervezésének sajátosságai
14. Preferencia térképezés gyakorlati alkalmazása
Letölthető anyagok
DC metaadatok
Cím:
Érzékszervi minősítés
Szerzők:
dr. Kókai Zoltán, dr. Sipos László
Kiadó:
Nemzeti Tankönyvkiadó
Dátum
2011.09.30.
Nyelv
Magyar