Ugrás a tartalomhoz
Belépés
Információ
Kapcsolat
English
A-
A
A+
Kezdőoldal
Hírek
Böngészés
Főoldal
> Tankönyvtár >
Könyvek
>
Alkalmazott tudományok
>
Orvostudományok
Tej és tejtermékek a táplálkozásba
Csapó János, Csapóné Kiss Zsuzsanna
Mezőgazda Kiadó
Tweet
Beágyazás
Tartalomjegyzék
Tej és tejtermékek a táplálkozásban
1. Bevezetés
A szerzők
2. Háziállataink kolosztrumának és tejének összetétele
2.1. Kérődző háziállataink kolosztrumának és tejének összetétele
2.2. Nemkérődző háziállataink kolosztrumának és tejének összetétele
3. A tej összetevőinek táplálkozási értéke
3.1. Víz, ásványi anyagok és nyomelemek a tejben
3.2. A fehérjék
3.3. A lipidek
3.4. A szénhidrátok
3.5. Vitaminok
3.6. Enzimek, hormonok, szerves savak
4. A tejtermékek szerepe a táplálkozásban
4.1. A feldolgozás hatásai
4.2. Színtenyészetekkel előállított savanyú tejtermékek és a vaj
4.3. A sajt
4.4. A sűrített tej és a tejpor
Rövidítések jegyzéke
Letölthető anyagok
DC metaadatok
Cím:
Tej és tejtermékek a táplálkozásba
Szerzők:
Csapó János, Csapóné Kiss Zsuzsanna
Kiadó:
Mezőgazda Kiadó
Azonosító:
www.mezogazdakiado.hu
Források:
ISBN 963 9358 68 1
Nyelv
Magyar